Een dag te laat overigens, maar het is heus! CSPR bestaat 1 jaar (en één dag dus nu) sinds de officiële oprichting op 1 november 2005. Ter ere daarvan een compleet nieuwe layout die de komende week uitontwikkeld wordt. Proost!

Tags Algemeen

2 Responses to “CSPR 1 jaar!”

 1. Dot Says:

  Laat mij dan in stijl enkele dagen te laat mijn felicitaties droppen op het verneujde CSPR! Ziet er puik uit m’neer Xasper! :)

  Ik ben zielig, overigens. Ik heb vreselijke last van deadlines! (Sommigen best al deader dan dead.) Maar ook van een totale designersblock. Ken je dat? Misschien? En wat heb jij daaraan gedaan dan? Misschien? Is het trouwens wel de bedoeling dat ik me hier behavewise zo vrij beweeg? If not, sorry…

  *duikt vlug weer terug in den vergetelstruik*

 2. Casper Says:

  En dan te bedenken dat de nieuwe layout nog online moet komen 😉

  Wat de designersblock betreft: sure. Bij mij werkt het om dan een dag gewoon helemaal te besteden aan de administratie. Dan is designen zoveel leuker dat de inspiratie vanzelf komt 😉

Leave a Reply