Een tijdje terug kwam Jessica van der Burg met het bericht dat ze ging beginnen met een eigen bedrijf, Tenderwise. Doelstelling: het MKB begeleiden bij aanbestedingen. Dit omdat tenders ook voor het MKB zeer interessant kunnen zijn, daar waar deze stof normaal gesproken alleen aan de “grote jongens” besteed lijkt.

CSPR heeft mede bijgedragen aan het vormgeven van de huisstijl en heeft de website met geïntegreerd weblog ontworpen. Tevens hebben we de basis voor de website en het bijbehorende weblog opgezet. Sjoerd Baarda verzorgde de weergave van de tenders die middels RSS op de pagina worden weergegeven.

Tags Projecten

2 Responses to “Inschrijvenopaanbestedingen.nl online”

 1. Vincent van der Horst Says:

  Hallo Casper,

  Mooie site heb je voor Jessica gemaakt!
  Voor de duidelijkheid, ik was verantwoordelijk voor haar logo.

  Ik kwam een klein bugje tegen op haar site: de top-10 tenders (in het blauwe vlak) linken naar show_sort2.php, waarmee een blanco scherm opend. Waarschijnlijk moet het short_show.php zijn, omdat daarnaar wordt verwezen als op de eerste (foutive) link is geklikt…

  mini-detail in het script major-verwarring in het gebruik 😉

  just my 2 cents

  met vriendelijke groet

  Vincent van der Horst
  Peppermind

 2. Casper Says:

  Hi Vincent!

  De top-1o tenders en achterliggende techniek zijn door Sjoerd Baarda ontwikkeld. Bugje is bekend en wordt al naar gekeken volgens mij, maar bedankt voor de feedback! Ik had inderdaad gelezen dat jij verantwoordelijk was voor het logo, en een geslaagd logo, het mag gezegd worden :)

  Groet!

Leave a Reply