Stel: je gaat op vakantie in Peru en je verblijft in een stel schitterende bungalows. Het geld wat jij betaalt om daar te mogen logeren gaat tot de laatste cent naar een goed doel, namelijk de stichting Kuychi. Een stichting die zich inzet voor de kansarme kinderen in de omgeving aldaar. Na afloop van je verblijf vraag je aan de mensen van die stichting “Wat kunnen wij doen om te helpen?” met in je achterhoofd het doneren van geld of het leveren van publiciteit. Als antwoord krijg je “Kom ons maar helpen.”

Het gebeurde Ellen Tummers en Lub Westra. Ze besloten te gaan, en ze gaan verslag doen van hun reis op het weblog www.kuychi.nl wat draait op de punt.nl logsoftware, maar door CSPR helemaal op maat gemaakt is voor Ellen en Lub. Alle teksten en foto’s zijn door hen zelf te beheren! CSPR wenst hen heel veel goeds en plezier voor het komende jaar in Peru. En voor de lezer van dit bericht: misschien is het leuk om eens te gaan kijken daar. Zoals je in het fotoalbum kunt zien is het er prachtig!

Tags Projecten

2 Responses to “Weblog kuychi.punt.nl online”

 1. Ellen Says:

  Hoi Casper,
  leuk dat je mee wilt helpen. Alle publiciteit is welkom en inderdaad, iedere cent gaat naar het project! Voor wie langs wil komen in Urubamba: je bent van harte welkom en we zullen je alles laten zien op het project

  tot ziens in Urubamba

 2. Paquita Says:

  Beste mensen van CSPR,

  Bedankt voor het maken van deze site van Ellen en Lub. Ik ken ze nog niet zo lang, maar het gaat niet om lengte van vriendschap. Wij (Ellens vriendenclubje, ik denk een van de vele) ondersteunen haar en Lub met heel ons hart in wat ze in Peru gaan doen.
  Fijn dat we hen zo kunnen volgen.

Leave a Reply